Runderende vagt

Runderende vagt

En runderende vagt virker forebyggende. Især udenfor åbningstider kan regelmæssige tilsyn med din virksomhed forebygge indbrud, hærværk, brand og andre skader, men du kan også undgå fx nedbrud på teknik og energiforsyning. En runderende vagt kan også skabe tryghed i private boligområder.

En runderende vagt er en præventiv investering for din virksomhed

Den runderende vagts funktion og værdi er først og fremmest præventiv. De forebyggende opgaver vagten udfører minimerer risikoen for driftsforstyrrelser – fx ved at undgå at der opstår skader og følgeligt at virksomheden lider tab.
At tænke miljørigtigt er for mange virksomheder også vigtigt. Derfor kan det betale sig at undgå unødige afgifter ved at sørge for, at en runderende vagt holder opsyn med slukket lys, lukket vand, udslip af kemikalier osv.

Opsyn med private ejendomme og boligområder

Også i privat regi kan en runderende vagt være en god idé. Det kan være i boligområder, der kæmper med at komme uroligheder, indbrud eller hærværk til livs.
Uanset om der er tale om et privat- eller erhvervsområde, så skræddersyr vi en løsning, der passer til jeres behov i forhold til, hvad der ønskes kontrolleret og hvor ofte.

  • Værn mod uvedkommende
  • Undgå hærværk og tyveri
  • Opsyn med teknik og systemer
  • Sikre at alt er lukket, slukket og aflåst
  • Sikring mod diverse udslip
  • Opsyn med alarmsystemer

Kontakt DK-Secure

Har du spørgsmål? Vil du gerne kontaktes? Vil du have et tilbud? Skriv til os her.

Skriv til os

Morten Andersen

Morten Andersen

Stifter og medejer

Kontakt Morten
Telefon: 24 45 90 20
E-mail: ma@dk-secure.dk