Ledsaget vagt

Ledsaget vagt

En ledsaget vagt kan skabe tryghed og sikkerhed i mange situationer og handler som oftest om at beskytte enkeltpersoner eller en gruppe. Vagten kan være i uniform, hvis der er behov for at signalere tilstedeværelsen af en autoritet eller modsat ved behov for diskretion kan en ledsaget vagt agere i civil beklædning.

Opgaverne vi løser med en ledsaget vagt er meget varierende i sin karakter, men kan fx være i forbindelse med at borgere på institutioner, skal hjem på familiebesøg, på ferie el. lign og der opstår behov for opsyn og beskyttelse. Andre eksempler kan være i forbindelse med fremmøde i retten, det at møde alene op til en retssag i nogle situationer ikke virker tryg for den enkelte.

En ledsaget vagt kan skabe tryghed i forbindelse med V.I.P besøg for både enkeltpersoner og grupper, hvis ikke en decideret livvagt eller bodyguard er den rigtige løsning for kunden. Ligeledes kan en ledsaget være en tryghedsskabende investering for både børn og forældre på skole-, forenings-og ungdomsudflugter og -ture. Eller som ledsager og beskytter på ungdomsrejser i privat regi eller som hyret af rejsearrangører.

Har du et behov for en ledsaget vagt, som ikke relaterer sig til eksemplerne ovenfor? Tøv ikke med at kontakte os – vi finder helt sikkert også en løsning til din opgave

  • Ledsaget vagt
  • Vagt for enkeltpersoner eller grupper
  • Civil eller uniformeret
  • Skaber tryghed i utrygge situationer
  • Ledsager for unge-grupper
  • Diskret alternativ til livvagt/bodyguard

Kontakt DK-Secure

Har du spørgsmål? Vil du gerne kontaktes? Vil du have et tilbud? Skriv til os her.

Skriv til os

Morten Andersen

Morten Andersen

Stifter og medejer

Kontakt Morten
Telefon: 24 45 90 20
E-mail: ma@dk-secure.dk