Havnesikring

Havnesikring

Der er store krav til sikring af havne i dag. DK-Secure kan hjælpe med den daglige sikring af havneområder. Undgå uønskede personer og konfliktsituationer ved krydstogtsskibe og svind i varer fra containerområder og -skibe. Vi hjælper dig i alle havnesikringens facetter fra planlægning til eksekvering og efterfølgende evaluering og forbedring af planer og procedurer.

Sikkerhed for mennesker og varer på havnen

Der er mange gode grunde til at sikre havneområdet med tilstedeværelse af vagter. Ved anløb af store turistskibe det afgørende for en positivt oplevelse af trygheden for turisterne, at der er synlig sikkerhed på havneområdet. Undgå at uvedkommende opnår adgang til skibene og undgå dermed tyverier, blinde passager og utrygge situationer for gæsterne.

Ved vareleverancer er det ligeledes en fornuftigt, økonomisk investering at sikre, at varerleverancer forløber korrekt og under kontrollerede forhold, samt at de opbevares sikkert under bevogtning af containerområder, så der ikke opstår uønskede situationer med fx svind.

DK-Secure udfører alle former for adgangskontrol på havneområder for at undgå uønsket tilstedeværelse og trafik på havnen, samt bevogtning og overvågning. Desuden kan vi assistere med planer og procedurer for havnesikring.

  • Sikkerhedsplanlægning for havneområder
  • Rådgivning om sikkerhedsprocedurer
  • Adgangskontrol til havneområder
  • Skab tryghed for turister
  • Øg kontrollen med vareleverancer
  • Undgå svind fra containere
  • Undgå blinde passagerer

Kontakt DK-Secure

Har du spørgsmål? Vil du gerne kontaktes? Vil du have et tilbud? Skriv til os her.

Skriv til os

Morten Andersen

Morten Andersen

Stifter og medejer

Kontakt Morten
Telefon: 24 45 90 20
E-mail: ma@dk-secure.dk